Halmstadpolitiken efter valet är ämne för insändaren.
Halmstadpolitiken efter valet är ämne för insändaren. Bild: Roger Larsson

För väljarna är det ett svek

Att rösta på Socialdemokraterna och sen få moderat politik på köpet gör mig förtvivlad.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Som väljare och kommuninvånare i Halmstad så blir jag bestört av att läsa att S och M överväger att regera tillsammans i Halmstad. För väljarna är det ett svek, varför ska vi ens bemöda oss att rösta när ideologin och demokratin helt spelat ut sin roll i Halmstad. Att rösta på Socialdemokraterna och sen få moderat politik på köpet gör mig förtvivlad.

Anpassningen och kappvändandet har gjort att man tyvärr inte längre kan se skillnad mellan Socialdemokraternas och Moderaternas politik. Likriktningen har blivit ett stort problem och det är också därför missnöjespartierna växer som följd. Jag röstade själv på Socialdemokraterna och dessutom till och med personröstade på Stefan Pålsson för att jag är emot privatisering, jag vill inte heller ha heltid som norm och så kan jag tänka mig skattehöjning för att klara framtidens utmaningar.

ANNONS

Med Moderaterna i styret kommer det i stället bli privatisering, och heltid som norm med så kallade hälsosamma schema som skall införas eftersom Moderaterna tydligt har pekat med hela handen och Moderaterna lyssnar verkligen inte på oss anställda. Inte heller valde man att lyssna på kommuninvånarna när det gällde hotellet. I stället la man ner obeskrivligt mycket skattemedel på att utreda och marknadsföra ett alternativ som kommuninvånarna tydligt var emot redan från början.

Slutsatsen man kan dra är att väljarna, invånarna och företagarna i Halmstad tydligen inte är så betydelsefulla för våra politiker. Det har ju tyvärr visats gång på gång!

Makten framför allt! Usch! I Halmstad saknas ryggrad!

/Kommuninvånare och anställd i Halmstads kommun

ANNONS