Centerpartiets toppkandidater sliter hårt i parlamentet för dessa frågor, låt dom få göra det i fem år till!, skriver representanter som lyfter fram partiets fokusfrågor.
Centerpartiets toppkandidater sliter hårt i parlamentet för dessa frågor, låt dom få göra det i fem år till!, skriver representanter som lyfter fram partiets fokusfrågor. Bild: Wiktor Nummelin / TT

Din röst är viktig i valet till Europaparlamentet

Centerpartiets toppkandidater Emma Wiesner och Abir Alsahlani sliter hårt i parlamentet för dessa frågor, låt dom få göra det i fem år till!

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Lägg din röst på Centerpartiet för freden, där vi håller gränsen mot Putin, där EU gör allt i sin makt för att få slut på kriget. För friheten där vi håller gränsen mot de som inte tar mänskliga rättigheter på allvar, där kvinnans rätt till sin kropp är lika självklar i hela EU, där olika familjekonstellationer mamma, mamma barn till exempel är lika självklar i hela EU.

Där vi tar klimathotet på största allvar, där vi håller gränsen mot klimatförnekare. Där vi ger jord- och skogsbruket långsiktiga förutsättningar så vi har mat på bordet, även i orostider, virke till att bygga hus av, producera förnybar energi, förutsättningar för biologisk mångfald och där vi hanterar vattnet i landskapet på ett klokt sätt, allt med beaktande av äganderätten.

ANNONS

Centerpartiets toppkandidater Emma Wiesner och Abir Alsahlani sliter hårt i parlamentet för ovan nämnda frågor, låt dom få göra det i fem år till!

Harald Lagerstedt (C), Varberg, kandidat till Europaparlamentet

Jenny Håkansson (C), Halmstad, kandidat till Europaparlamentet

Anu Majkvist (C), Varberg, kandidat till Europaparlamentet

ANNONS