Vad är det som händer runt om i Sverige med epa-traktorförare? När man läser i tidningen om en förare som kör om en polis i 200 km. Hur kan detta hända?, frågar sig signaturen ”SO”.
Vad är det som händer runt om i Sverige med epa-traktorförare? När man läser i tidningen om en förare som kör om en polis i 200 km. Hur kan detta hända?, frågar sig signaturen ”SO”. Bild: Tim Aro/SvD/TT

Denna ”lek” med epa-traktorer måste få ett slut

Nu måste föräldrar se till att kontrollera sina barns ”leksaker” för detta urartar nu.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Vad är det som händer runt om i Sverige med epa-traktorförare? När man läser i tidningen om en förare som kör om en polis i 200 km. Hur kan detta hända? Vem är det som står skriven och betalar försäkring på epan? Hur mycket vet föräldrarna om det?

Denna ”lek” med epa-traktorer måste få ett slut. Se nu till att detta blir grundligt undersökt av polisen och att alla inblandade i detta blir straffade för det. Föraren hade nog en stor tur som kom hem levande efter detta. Tänk om polisen hade behövt komma hem och berätta att föraren hade omkommit i en olycka med epa-traktorn.

ANNONS

Nu måste föräldrar se till att kontrollera sina barns ”leksaker” för detta urartar nu, med den ena idiotiska körningen efter den andra. För den som har betalt och medverkat till detta måste börja tänka efter vad som kan hända i trafiken.

SO

LÄS MER:Polis blev omkörd av A-traktor – i 200 kilometer i timmen

ANNONS