Oenighet råder bland partierna i Hylte om Rydö skola.
Oenighet råder bland partierna i Hylte om Rydö skola. Bild: Susanne Hjalber

Centern i Hylte borde rannsaka sig själva

Lustigt att C anmärker på att vi i SD har noll på Rydö skola i vår budget, när den överhuvudtaget inte finns med i C, M och KD:s budget, skriver Stina Isaksson (SD).

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Replik på insändare i HP 30/12 ”SD nollar investeringsbudget”

Bitterheten tar visst inte slut hos Centerpartiets politiker. C är partiet som står först i kö vad gäller att vilja lägga ner och riva verksamheter och byggnader i kommunen. Innan valet deklarerade man att man ville lägga ner Rydö skola, M var inte sena med att haka på.

Lustigt att C anmärker på att vi i SD har noll på Rydö skola i vår budget, när den överhuvudtaget inte finns med i C, M och KD:s budget.

Vi i SD har hela tiden sagt att vi vill renovera alternativt bygga en ny skola i Rydö, men politiken i Hylte är oenig vad gäller skolans framtid. Därför valde vi likt de styrande att lyfta ut Rydö skola från budgeten, i stället kommer den upp som ett helt eget ärende i kommunfullmäktige, så att det står alla partier och ledamöter fritt att rösta på det dem tror på. Detta vet Centern om, så insändaren är enbart ett sätt att försöka skapa osäkerhet bland väljarna.

ANNONS

Anledningen till att C inte kunde ha med en nedläggning av Rydö skola i sin budget, är för att man allierat sig med KD som vill behålla skolan, inget annat.

Roligt att Centern nu inser vikten av en kommunal logoped, fler elevassistenter och att alla elever ska få den hjälpen dem har rätt till utifrån sina egna förutsättningar för att kunna klara skolan. Ser fram emot bifall på våra förslag.

Stina Isaksson, gruppledare Sverigedemokraterna Hylte

ANNONS