Våra förtroendevalda politikers huvudsyfte verkar vara att bygga bort allt som är bra med västra Halmstad. Det verkar irritera dem enormt att invånarna uppskattar sin stadsdel där de valt att bo, skriver ”En framåtblickande Halmstadbo”.
Våra förtroendevalda politikers huvudsyfte verkar vara att bygga bort allt som är bra med västra Halmstad. Det verkar irritera dem enormt att invånarna uppskattar sin stadsdel där de valt att bo, skriver ”En framåtblickande Halmstadbo”. Bild: Roger Larsson

Cementera bort stranden och odla på golfbanan ...

Efter att planen är genomförd hoppas vi att inte en enda turist vill besöka Halmstad i framtiden.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Våra förtroendevalda politikers huvudsyfte verkar vara att bygga bort allt som är bra med västra Halmstad. Det verkar irritera dem enormt att invånarna uppskattar sin stadsdel där de valt att bo. Allt som i dag är bra ska byggas bort och göras till det sämre. Mitt förslag är att dra en motorväg längs hela Prins Bertil stig in till stan. Då har vi en lösning på trafiken.

Cementera bort och bygg 25-vånings höghus på stranden i Tylösand/Frösakull/Ringenäs. Då slipper vi problem med sanddynerna och folk från Östra sidan stan kan flytta in i billiga hyresrätter med havsutsikt. Lika bra att dra plåstret och göra livet riktigt surt för alla som bor nära kusten. Glömde nämna våra härliga skogar och naturområden. Hugg ner dessa och gör solcellsparker när vi ändå är i gång. Vindkraftsparken placeras i entrén till Hotell Tylösand. Golfbanan är bördig och blir perfekt jordbruksmark. Efter att planen är genomförd hoppas vi att inte en enda turist vill besöka Halmstad i framtiden. Kan nästan se framför mig våra politiker som hoppar av lycka i kommunhuset om planen skulle klubbas och realiseras.

ANNONS

När jag fick läsa i Hallandsposten att Stefan Pålsson och övriga politiker vill bygga hyreshus vid Tylösandsparkeringen (vid livräddartornet och bakom restaurang Fyr) tänkte jag, nu måste det gått en propp inne i rådhuset!

Man har bara lust att slå näven i bordet. Nu får det ta mig tusan vara nog med fler obegåvade exploateringsplaner!

En framåtblickande Halmstadbo

LÄS MER:Brygga, bodar och lekplats i nya planen för Tylösand

LÄS MER:Plan för bostäder i Frösakull delade politiken i två läger

LÄS MER:Moderaterna backar från beslutad plan – vill skjuta upp bostäder i Frösakull

LÄS MER:Grannar får tycka till om 20 meter högt hus i Frösakull

ANNONS