Man måste få ha sin egen hållning till frågor som rör den egna kroppen menar skribenten: ”Jag har min princip om individuell frihet. Det vill säga; alla har ett självbestämmande över sin egna kropp oavsett om det gäller abort, vaccin, tatuering, mat eller annat.”
Man måste få ha sin egen hållning till frågor som rör den egna kroppen menar skribenten: ”Jag har min princip om individuell frihet. Det vill säga; alla har ett självbestämmande över sin egna kropp oavsett om det gäller abort, vaccin, tatuering, mat eller annat.” Bild: Stina Stjernkvist/TT

Min kropp – mitt val

Jag har min princip om individuell frihet. Det vill säga; alla har ett självbestämmande över sin egna kropp oavsett om det gäller abort, vaccin, tatuering, mat eller annat.

ANNONS
|

Under 2020 rapporterades cirka 34 600 aborter till Socialstyrelsen.

Under två år, från januari 2020 till snart slutet av 2021, har 15 000 dött ”med” covid. Den som är för vaccinpass borde även vara för ett förbud mot aborter. Då kan de rädda fler än fyra gånger så många liv. Därför är det ett hyckleri att vara för vaccinpass och samtidigt för abort. När det kommer till ”att överbelasta vården” har jag följande kommentar;

Vilka är det som nyttjar vården mest? Äldre och ohälsosamma? Okej, låt oss då även införa ålderspass, nikotinpass, träningspass, kostpass för att bevisa att du är ung, nikotinfri, tränar regelbundet och har en hälsosam kost. Det borde rädda liv och belasta sjukvården mindre. Ett annat förslag vore att ovaccinerade inte får utnyttja de statliga myndigheterna. Men då skall de ovaccinerade inte heller behöva betala skatten och få den återbetald.

ANNONS

200.000 kronor extra i fickan per år borde räcka för mig att söka vård hos ett privat sjukhus den dagen jag behöver det. Tack så mycket. Jag skickar fakturan för återbetalning av skatten ;-)

Då kan varje person själv välja om man vill ingå i den ”trygga” famnen hos staten eller inte. Jag har min princip om individuell frihet. Det vill säga; alla har ett självbestämmande över sin egna kropp oavsett om det gäller abort, vaccin, tatuering, mat eller annat.

Uppenbarligen saknar 90 procent av befolkningen principer och är hycklare. Inte undra på att Sverige ser ut som det gör.

Tommy

ANNONS