Låt Folkparken förbli en grön oas i centrala Halmstad.

Låt hjärtat vara med när beslut tas och låt kulturen få vara kvar

ANNONS
|

Låt Folkparken förbli en grön oas i centrala Halmstad.

Rusta upp området med en sagoäng, grillplats och hälsans stig med Nissan och vackra Laxön utanför. Parkering och bra bussförbindelse finns vilket saknas på populära Galgberget.

Kulturhuset lär vara det enda med denna byggnadsstil i Sverige och i Europa med mycket fin akustik. En fin mötesplats för oss som vill lyssna till musik, en ersättning för nedlagda Kajskjulet. Placera en enkel barservering, eventuellt med små bord utanför dansgolvet. Ungdomar som inte har ålder eller ekonomi som tillåter restaurangbesök kan få lyssna till musik och träffas under trevliga förhållande.

PRO-dansarna och andra får glädjas och vi som lyssnar till storband, finns flertal i Sverige , får också en möjlighet som har saknats i många år. Det sistnämnda har då varit teatern men den är ej lämpad, ej heller Najaden. Dessa lokaler är just för teater.

ANNONS

Planerade bostäder, höghus, passar inte in mitt i ett villaområde. Västerut inga höghus så långt ögat kan se. En bowlinghall har saknats länge.

Underhåll av kulturhuset kan kommunen bidra med, fanns ekonomi för förstärkning av kaj, till vad glädje, fler restauranger behövs inte.

Låt hjärtat vara med när beslut tas och låt kulturen få vara kvar Området Folkparken kan glädja så många.

Hoppfull

ANNONS