Kritiken gäller regeringens ansvarslösa invandringspolitik

De senaste fem åren har mer än 200 000 asylsökande kommit till Sverige.

ANNONS
|

Detta har kostat svenska skattebetalare över 100 miljarder kronor. 2018 beslutades att 9 000 ensamkommande skulle få stanna trots att de fått avslag och även i många fall fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket. Nu 2019 vill regeringen ta in ytterligare asylsökande genom anhöriginvandring. Och detta utan krav på försörjning.

Cirka 150 IS-krigare har återvänt och det finns enligt uppskattningar runt 100 IS-krigare från Sverige kvar i konfliktområdet. Först nu vaknar regeringen och vill kriminalisera medlemskap i terrorgrupp. Lagen kommer på plats först i höst och senfärdigheten betyder att inga IS-krigare kan dömas eftersom lagen inte kan användas retroaktivt. Var ska IS-krigarna bo? Ingen vill ha dom som grannar. Ett bra förslag är att placera dom som grannar till våra naiva och senfärdiga politiker.

ANNONS

Tusentals asylsökande som fått avslag har inte avvisats utan befinner sig i landet och myndigheterna har ingen koll var dom är eller hur dom försörjer sig.

Med invandringen har vi också blivit bekanta med en rad nya brott såsom hedersbrott, könsstympning och barnäktenskap och organiserat tiggeri. Ett gott råd till regeringen är att inte ta emot fler asylsökande än samhället kan hantera och sluta kalla era kritiker för rasister. Det är inte invandrarna personligen jag är emot. Det är regeringens ansvarslösa invandringspolitik.

Valle

ANNONS