Vem vill fortsätta arbeta där om inte arbetet värdesätts och det inte finns någon som rättfram företräder dessa, skriver ”Fundersam undersköterska” apropå covidvården.
Vem vill fortsätta arbeta där om inte arbetet värdesätts och det inte finns någon som rättfram företräder dessa, skriver ”Fundersam undersköterska” apropå covidvården. Bild: Johan Nilsson/TT

Inget extra till oss som verkligen stod mitt i covidvården

Om coronan kommer tillbaka med full kraft i höst kan resultatet bli att det kommer bli svårt att få tag i medarbetare till verksamheterna i sjukhusen,

ANNONS
|

Nu har det gått en tid sedan vi hade covidvård på sjukhuset.

Den enda ersättning vi som vårdpersonal har fått är ett engångsbelopp men det engångsbeloppet betalades ut till samtliga medarbetare i Region Halland.

Inget är extra givet till oss som verkligen stod mitt i covidvården.

Mitt i detta att extra ersättningar, så kvarstår skillnaden i ob-ersättning men även vad gäller veckoarbetstiden mellan undersköterskor och sjuksköterskor i Region Halland.

Kommunals representanter lyser med sin frånvaro.

Det måste ha varit ensamt på expeditionen under pandemin då man inte skulle träffas fysiskt men nu, vart är mina fackliga representanter och vad gör de vad gäller att vi som arbetat med covid ska få något extra?

ANNONS

Eller vad gör de vad gäller de orättvisor som sen länge finns kvar?

Vad blev resultatet av den senaste namninsamlingen?

Och vad gör politikerna i Region Halland för oss medarbetare i regionen, särskilt för oss som arbetar i covidvården?

Kommer det att ges något extra till oss eller är det bra med det som har givits?

Om coronan kommer tillbaka med full kraft i höst kan resultatet bli att det kommer bli svårt att få tag i medarbetare till verksamheterna i sjukhusen, vem vill fortsätta arbeta där om inte arbetet värdesätts och det inte finns någon som rättfram företräder dessa.

Fundersam undersköterska

ANNONS