Hur kan någon lita på KD?

Nu har vi fått beskedet, KD ställer som krav för familjeåterförening att även minderåriga ensamkommande barn skall kunna garantera att de kan försörja sina föräldrar.

ANNONS
|

Hur detta skulle kunna gå till är det nog ingen som kan förklara, i praktiken innebär kravet från KD ett totalstopp för de ensamkommande att återförenas med sina föräldrar.

Några av oss minns fortfarande hur Ebba Busch Thor, under en valdebatt i tv 2018, pekade med, ett av indignation darrande finger, mot Stefan Löfven och med rösten vibrerande av ilska skrek:”Du splittar familjer!” Vid det tillfället påstod hon att KD ville ha mycket generösare regler för familjeåterförening. Strax efter valet hade hon delvis ändrat sig och talade om ”fel tidpunkt” och nu är u-svängen fullbordad. Om detta har något samband med hennes möten med Jimmie Åkesson är det väl endast hon själv som vet. Vad vi vet är att det de som röstade på KD vid valet 2018 trodde sig rösta för inte längre gäller. Därav frågan i rubriken, hur kan någon lita på KD?

ANNONS

Anders Nilsson Oskarström

ANNONS