HBK spelade borta mot Djurgården den 6 november. ”Tufft för HBK som återigen gjorde en mycket bra match där Djurgårdens enda målchans i matchen avgjorde”, skriver insändarskribenten.
HBK spelade borta mot Djurgården den 6 november. ”Tufft för HBK som återigen gjorde en mycket bra match där Djurgårdens enda målchans i matchen avgjorde”, skriver insändarskribenten. Bild: Sören Andersson/TT

HBK bestulna på viktiga poäng i kampen om allsvenskt kontrakt

Tyvärr känner man igen hur domarna ofta ger storlagen domsluten med sig. Kollar ganska många matcher i Allsvenskan och Superettan och upplever att domarna är mycket ojämna i sina beslut.

ANNONS
|

Stackars HBK som än en gång på besök i Stockholm blir bestulna på viktiga poäng i kampen om allsvenskt kontrakt. Hammarby borta på ett horribelt misstag av domarna som avgjorde den matchen, kommentatorn Nannskog använde ordet horribelt dåligt av domarna att missa en solklar offside på en meter cirka, och nu senast mot Djurgården återigen ett offsidemål som avgjorde matchen. Tufft för HBK som återigen gjorde en mycket bra match där Djurgårdens enda målchans i matchen avgjorde.

Tyvärr känner man igen hur domarna ofta ger storlagen domsluten med sig. Kollar ganska många matcher i Allsvenskan och Superettan och upplever att domarna är mycket ojämna i sina beslut och många gånger saknar spelförståelse, funderar ibland på om vissa domare nånsin har spelat fotboll. Snart dags att börja dela ut rött kort till domarna och låta dom stå över några omgångar så kanske dom tar till sig misstagen dom gjort men inte vill erkänna.

ANNONS

Till slut i Djurgårdsmatchen, tänk om HBK fått ett sånt mål som Djurgården fick då hade de rullats upp många repriser i tv rutan och blivit ett jäkla liv. Nu nämndes det knappt av dom sk experterna i studion efter matchen. Är man förvånad? Nej tyvärr.

Mats Johansson

LÄS MER:Offsidemål fällde heroiskt HBK – igen: ”Börjar bli tjatigt”

LÄS MER:Bolljakten: Så skötte HBK:arna sig mot Djurgården

LÄS MER:Att VARa eller inte VARa allsvenskt – det är frågan, HBK!

ANNONS