Bild: FREDRIK SANDBERG / TT

Det behövs en idrottshall i Kvibille

Föreningar i Kvibille har ansökt hos Halmstad kommun om byggandet av en idrottshall/kombinationshall på orten.

ANNONS
|

Från kommunens håll säger man nej, med motiveringen att någon hall i Kvibille inte finns med i budgeten.

Trots att mängder av rapporter påvisar att stillasittandet och övervikten ökar hos barn och ungdomar, så väljer man från kommunalt håll att ignorera dessa rapporter.

Trots att mängder av rapporter visar att sjukvårdskostnaderna ökar på grund av bristande fysisk aktivitet, så väljer man från kommunalt håll att ignorera dessa rapporter. ”Det finns ej med i budgeten”, sägs det. Men, det finns ju något som heter tilläggsbudget.

Ta tillfället i akt! Visa er goda vilja. I morgon kan det vara för dyrt!

Varför ska jag behöva skämmas över att Sveriges fjärde rikaste kommun inte har viljan att ta hand om sina kommuninvånare? Varför ska jag behöva skämmas över att Sveriges fjärde rikaste kommun inte vill satsa på hälsofrämjande åtgärder? Varför ska jag behöva skämmas över att politikerna i Sveriges fjärde rikaste kommun endast ser till sitt eget bästa (att samla på sig så många mandatperioder som möjligt)?

ANNONS

Släpp prestigen! Släpp partipolitiken! Gör det som är bäst för kommunens invånare. Alternativet ar att du lämnar över platsen i kommunfullmäktige till någon som klarar uppgiften bättre. Om du, som politiker, väljer att inte tillgodose kommuninvånarnas önskemål, kommer du heller inte att erhålla min röst vi nästa kommunalval. Jag uppmanar till bojkott av nästa kommunalval. Vägra rösta i nästa kommunalval!

Jörgen Hällström

ANNONS