Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Anel börjar bli orolig

Anel Raskaj, i fjol i Halmstads BK, går fortfarande och väntar på att telefonen ska ringa, men på sistone har den varit helt tyst när det gäller intresserade fotbollsklubbar.

- Man börjar ändå känna sig lite orolig, jag vet att det har funnits intresse tidigare, men det har inte blivit konkret, säger Anel Raskaj till FotbollDirekt.se.

Tidigare har allsvenska klubbar som Kalmar FF och Örebro uppgetts viilja ha den 22-årige mittfältaren, men i varken det ena eller andra fallet har det hänt något.

- Nej, det har bara varit löst intresse hittills som jag förstått det. Jag har tränat på egen hand i en månad nu men jag hoppas att det blir klart med något för jag känner att jag måste komma igång med fotbollsträningen på riktigt.

HBK har värvat in fyra nya mittfältare och en plats i Anels gamla lag verkar allt mer avlägset. Kanske kan han hitta en ny klubb snart.

- Just nu ser det inte så bra ut när det har varit så tyst. Men jag hoppas ju fortfarande på spel på så hög nivå som möjligt, allsvenskan eller något i utlandet. Vi får se här i januari, det kan ju hända saker med spelare in och ut ur klubbar.