Schnitzel med broccoli och bea. En klar favorit. Bild: Instagram/fru_s
Oxfilépasta med svamp och knaperstekt bacon. Bild: Instagram/fia788
Kylskåpsröj. Bild: Charlotte Stråle
Dansk smørrebrød. Bild: Ann Lindholm-Svensson
Solpaj. Bild: Leonora Nikqi
Hemkört första balkongsittardagen. Bild: Lars Olof Hellberg
En korvpizza i all enkelhet. Salsiccia, Nduja, vitlöksolja, buffelmozzarella och röd lök. Bild: Petter Warnholtz
Paella på muurikka ute i Coronatider. Bild: Karen Hallgren
Dagens skörd. Chili. Instagram: maria.bostroem
Smaka på burrata, solmogen apelsin, god pepprig olivolja, nymald svartpeppar och en nypa flingsalt. Bild: Pernilla Lewander
Varmrökt lax med nypotatis, sommarsallad med örtvinägrett och en klick dill-creme fraiche. Bild: Camilla Lau
Gurkchock! Instagram: ida_thoren_olsson
Dagens take away, torskrygg med hummersås, räkor, sparris, svamp. Bild: Bertil Nilsson
Kvällens förrätt, en klassisk räksoppa. Instagram: cattisstagh
Matbild från vår skogspromenad. Bild: Carolina Björnsson
Den perfekta kombinationen: den polska munken + den svenska semlan. Instagram: marta.nowosinka
Frukostdröm. Instagram: fru_s
Kassler med svamp och grönsaker. Bild: Bengt Larsson
Grill. Bild: Charlotte Stråhle
Djur, natur och vegetarisk mat är det bästa som finns. Bild: Ia Thunberg
Paella med persilja och koriander. Instagram: maria.bostroem
Hemmagjord sushi. Bild: Lena Krantz
Lunchmackor kan varieras i all oändlighet. Instagram: delidesanja
Schnitzel med broccoli och bea. Intsgram: fru_s
Dagens lunch. Instagram: lillpets
Grilla. Bild: Bosse Anderberg
Påsktårtan 2021. Bild: Lisbeth Johansson
Denna "ovanliga"matupplevelse hade vi hos våra grannar när vi var på middag där. Bild: Lill Johansson
Mina fyllda påskägg – en kull med Baby Yoda. Bild: Karina Bergenholtz
Bord fyllt med godsaker. Bild: Helene Karlsson
Snacks med dipp till Halloween. Bild: Anna Spendrup
Med inspiration från Polen. Instagram: marta.nowosinska
Beef Wellington. ”Oxfilé inlindad i svampduxelle, parmaskinka och smördeg. Ihop med en potatispuré och en reduktion som sås”. Bild: Alen Todorovic.
Påskbrunch. Instagram: ida_johansson
”Lammkött från egen uppfödning. Bakas långsamt i ugn tillsamans med sommarens örter, lök och grönsaker från trädgårdslandet.” Bild: Birgitte Fitzner.
Hemmagjord pizza på påskafton. Bild: Pelle Lec-Alsen.
Hemmagjorda plankor med ryggbiff. Bild: Dan Carlén.
Midye dolma med blåmusslor. ”Denna goda delikatess äter man ju i Turkiet men nu har jag lärt mig göra det här i Halmstad”. Bild: Gülay Alkan.
Kräftstjärtar med aioli. Bild: Roger Hansson.
”Påsktårtan 2021”. Instagram: delidesajna.
Morotskaka. Instagram: hannaschagerlov.
Hemmagjord kycklingkebab. Instragram: emmaluhanka.
Polsk vegetarisk kålgryta. Instagram: marta.nowosinska.
Vegetarisk smörgåstårta... eller halvvegetarisk med extra mycket grönsaker. Instagram: delidesanja
Påsktårta gjord av Tindra Lec-Alsen.
Fisk- och skaldjurssoppa. Bild: Susanne Svärd.
Macka. Bild: Bosse Anderberg