Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/14

Matt Damons hem i Pacific Palisades är till salu

Skådisen Matt Damon och hans familj ska lämna Los Angeles för New York och säljer därför sitt hus i Pacific Palisades. Paret Damon köpte huset 2012 för 125 miljoner kronor, men säljpriset är betydligt högre.
För pengarna får man pool, vinkällare och tio badrum, bland annat.

Skådespelaren Matt Damon är känd från filmer som bland annat ”The Talented Mr. Ripley”, ”Rädda menige Ryan”, ”Ocean's Eleven”, ”Will Hunting”, ”Fäst vid dig” och ”The Bourne Ultimatum”. Men även för sin långa och nära vänskap med skådespelaren Ben Affleck. Männen flyttade till och med sina familjer till Pacific Palisades 2012, och valde då att bo på samma gata.

Nu ska familjen Damon lämna sitt hem i Pacific Palisades för att flytta till sitt penthouse i Brooklyn, New York. Detta enligt TopTenRealEstateDeals.

Matt och Luciana Damon köpte huset för 125 miljoner kronor, men säljer det nu för 176 miljoner kronor.

LÄS MER: Phil Collins säljer sitt lyxhus i Miami

Så vad får en köpare för den summan?

Jo, ett hus på 1 250 kvadratmeter, fördelade på två våningar. Insidan går i trä och ljusa färger och har sju sovrum och tio badrum, vardagsrum, stort kök i mahogny med både matplats och loungemöbler. Där finns flera familjerum, vinkällare med avsmakningsrum, gym, spelrum, kontor och flera öppna spisar.

Parets master-suite har två walk-in-closets, badrum, massagerum och en egen terrass.

Pool och lekplats

Utsidan passar för bad, mat, drinkar och lek.

I trädgården ligger en pool och en bubbelpool, men även en övertäckt stor uteplats med matbord och soffgrupp. Där har man en fläkt för svalka heta sommardagar och infravärme för kyliga kvällar. På baksidan ligger även en damm för koi-fiskar och barnens lekplats.

Gillar de nya ägarna att spana in kändisar är huset ett bra köp. I området bor bland annat filmstjärnorna Diane Keaton, Dan Aykroyd, John Goodman, Chevy Chase, Billy Crystal, Julia Louis-Dreyfus, Kate Hudson men också filmregissören Steven Spielberg.

Läs fler bostadsreportage här!