Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/18

Kelly Clarkson har sålt sitt lyxhus i Tennessee

Idol-vinnaren och programledaren Kelly Clarkson har ägt ett stort hus i Tennessee ända sen 2013. Huset med pool, cowbowbar, elva badrum och lekplats har hon försökt sälja ett bra tag utan att lyckas, men nu är det äntligen sålt.

Kelly Clarkson, första vinnaren av amerikanska Idol, la ut sitt 1 900 kvadratmeter stora hus i Tennessee till försäljning redan 2017. Priset hon önskade var drygt 75 miljoner kronor.

Ingen var sugen på huset med sjöutsikt, så hon sänkte priset till 65 miljoner kronor, men fortfarande inget napp. Efter ytterligare en sänkning till drygt 54 miljoner kronor är nu huset äntligen sålt, detta enligt toptenrealestatedeals.com. Även om Kelly Clarkson sänkte priset en hel del, så gör hon ordentlig vinst för hon köpte huset för 24 miljoner kronor.

Hennes hus ligger precis vid Old Hickorysjön vilket ger härlig sjöutsikt. I sjön kan man så klart ta ett dopp, fiska, åka vattenskidor eller varför inte ta en tur med båten. I anslutning till sjön har Clarkson ett båthus med plats för två båtar.

LÄS MER: Steve Wynn säljer sitt lyxhem i Bevery Hills

Pariserhjul i trädgården

För att ta sig till bostaden måste man köra förbi de stora grindarna och den långa infarten till entrén. Huset har inga grannar runt sig - utan bara träd, vilket säkert passar en stjärna.

På utsidan finns en hel del för skönt häng och aktiviteter. Trädgården är stor och har en vollybollplan, ett växthus med ett litet pariserhjul utanför, en saltvattenpool med en stor terrass, och ett mindre hus med spa och öppen spis som passar för middagar. Vid poolen finns också en bubbelpool.

För små barn är lekplatsen säkert en dröm med flera rutschbanor och hus att leka i. Och apropå barn, finns mer för dem inne i huset, som ett spelrum med våningssängar och ett stort lekrum med både tv och en öppen spis, vilket nog inte är vanligt i ett lekrum.

LÄS MER: Sällsynt lyxvilla till salu i Särdal

På nästan 2 000 kvadratmeter finns det så klart plats för många rum, som bland annat sju sovrum varav master suite har plats för en sittgrupp och en öppen spis att mysa framför. I huset hittar man även elva badrum, ett biorum, flera vardagsrum, ett biljard- och spelrum med en cowboybar där barstolarna är av hästsadlar. Finns också ett gym, ett kontor och en hiss och flera matplatser.

Huset i Kalifornien kostar 98 miljoner kronor

Hon har ju fler hem i USA, och för ett år sedan lade hon även ut sitt ”lilla” hus i Encino, Kalifornien till försäljning. Det huset var på 900 kvadratmeter och där fanns bland annat en pool, en vinkällare, ett gym, ett spelrum och ett utomhuskök med pizzaugn. Priset för det huset var på 98 miljoner kronor, om det är sålt nu är oklart, men i vintras var det fortfarande till salu.

LÄS MER: ”Palais Vénitien” i Cannes kostar 1,2 miljarder