Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/13

Huset i Montana har bowlinghall och skjutbana inomhus

Bland bergen i amerikanska Montana ligger ett nybyggt lyxhus på hela 2 800 kvadratmeter. När man byggde det slottsliknande hemmet hade man spenderbyxorna på. Där finns 19 badrum, tre pooler, en vallgrav och en bowlingbana inomhus, bland annat.

Högt upp på en kulle bland bergen i Montana ligger ett alldeles nybyggt 2 800 kvadratmeter stort slottsliknande lyxhus som nu är till försäljning. För att få till just känslan av ett slott har man byggt ett torn, dragbrygga och en vallgrav. Påminner kanske inte om de storslagna slotten i Europa, men i amerikanska mått mätt så har det slottskänsla.

Gillar man att bo i samma område som kändisar är huset ett bra köp. Här bor till exempel skådespelarna Johnny Depp, Michael Keaton och Dennis Quaid. Även programledaren David Letterman äger två rancher i Montana.

Den som köper huset måste vara en stor älskare av bruna nyanser och mörk träinredning. Golv, kök, flera tak, walk-in-closets och badrumsskåp är av just mörkt trä. Till och med tvättstugan är inredd i trä.

LÄS MER: Huset i Bel Air har åtta barer

Huset ligger ute till försäljning för cirka 128 miljoner kronor. För den summan får den nya ägaren tio sovrum, 19 badrum, en biosalong med stjärnhimmel och plats för tolv filmälskare. Fem hissar, bastu och tre pooler varav en av dem med bar. Där finns flera kök inomhus och två utomhus.

Den stora sviten på våning tre har två sovrum, kök och vardagsrum.

Lyxhuset har mycket för de som gillar att hålla sig aktiva. Bakom två stora bankvalvsdörrar finns en skjutbana, där finns också ett yogarum, ett stort gym, en golfsimulator och en bowlingbana.

På utsidan finns ett garage med plats för så många som 14 bilar.

I Montana snöar det en hel del under vintern – därför är uteplatsen och uppfarten uppvärmd så snön kan smälta. Ingen risk för halka med andra ord.

Montana är perfekt för de som gillar utomhusaktiviteter som vandring, fiske, jakt och skidåkning.

Läs fler bostadsreportage här!