Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Viktigt att föregå med gott exempel

Efter min fråga angående ditt förslag att dela upp upphandlingen på strandresningen i kommunfullmäktige, försöker du vrida det till att kommunen inte är kreativ.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik

till Karl-Fredrik Klinkers insändare ”Kommunen bör inte stoppa projekt i panik”, 7/4.

Strandrensning. Din insändare blev ett riktigt antiklimax. Efter min fråga angående ditt förslag att dela upp upphandlingen på strandresningen i kommunfullmäktige, försöker du vrida det till att kommunen inte är kreativ. Egentligen behöver jag inte lägga ner tid för att övertyga väljarna vad du och MED går för när det gäller dubbelmoral.

Det är bara att läsa HP:s Jonatan Gernes artikel den 7 april om ”Klinker (MED) backar från förslag att bryta mot lagen”, vilken dålig tajming du har. Tajming eller inte så är det häpnadsväckande att ett parti som MED, där de gått i spetsen mot felaktiga upphandlingar, tystnadskultur, vänskapskorruption och så vidare. Motioner har skrivits, förklaringar har begärts, ja listan kan göras mycket lång. Ni har gjort karikatyrer på kommunråden som tre apor som håller för ögonen, öronen och munnen för att visa på dubbelmoral och tystnadskultur. Detta anspelar på mycket dåligt omdöme och tillintetgöra andra människor från din och MEDs sida.

En fråga är om ni är nöjda med det ni uträttat i kommunen så här långt? Jag ser MED som mer MOT, i de flesta frågor som ni agerar i är ni emot sakfrågan. Nej, ska man vara trovärdig så får man först rensa upp framför sin egen dörr och inte köra ett dubbelspel. Att ta billiga politiska poänger som Karl-Fredrik uttrycker i en av artiklarna får mig att småle, med tanke på vad som skrivits ovan.

Ove Bengtsson, C

En trögfattad centerpartist, enligt Karl-Fredrik