Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Vegard Wivestad, Grøtt

Vi vill också ha en fotbollsplan

Alla dom närmsta byarna runt Steninge har en fotbollsplan.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Gullbrandstorp, Haverdal, Getinge, Harplinge, Kvibille och många fler har minst en fotbollsplan, men vi har ingen. Får vi inte spela fotboll i Steninge, eller vad är det talan om? Vi vill också spela fotboll. Många i Stenige gillar att spela fotboll men antingen måste vi ta bussen eller ta bilen och om inte föräldrarna är hemma och kan köra en så har man inget val utan att ta bussen och då är det 25 minuters bussresa till Haverdal.

Till Getinge går det, genom stan och sen ut till Getinge, vilket tar minst en timme och tio minuter. Det är orättvist att vi ska behöva ta bussen ut till någon annan by. Det är jobbigt och tråkigt att behöva ta bussen eller bilen dit. Föräldrarna vill väl inte köra ut sina barn flera gånger i veckan i onödan. Vi har en grusplan med söndriga mål som ser ut att falla ihop när som helst.

Det här är orättvist! Varför får inte Steninge ha en när alla andra har en? Där vi har grusplanen är ett perfekt ställe att fixa en gräsplan.

Fotbollsälskaren