Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Styrelsen för Fritidsområdet Måsen Ekonomisk Förening skriver apropå överklagandet gällande detaljplan för Södra infarten i Halmstad. Bild: Jari välitalo
Styrelsen för Fritidsområdet Måsen Ekonomisk Förening skriver apropå överklagandet gällande detaljplan för Södra infarten i Halmstad. Bild: Jari välitalo

Vi som förening står inte bakom något överklagande

Våra medlemmar vill inte sätta några käppar i hjulet för utvecklingen av Halmstads kommuns infrastruktur och har inget intresse av att försena arbetet med Södra infarten.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

I samband med antagandet av detaljplanen för Södra infarten har det inkommit ett överklagande, enligt artikel i HP, onsdagen den 17 maj.

Vi som sitter i styrelsen för stugområdet Måsen på Östra Stranden har sedan dess fått många frågor och synpunkter från både oroliga medlemmar/stugägare samt från utomstående angående detta överklagande. Vi vill härmed klargöra att vi som förening inte står bakom något överklagande. Våra medlemmar vill inte sätta några käppar i hjulet för utvecklingen av Halmstads kommuns infrastruktur och har inget intresse av att försena arbetet med Södra infarten.

Vad vi önskar och tycker oss få viss förståelse för, är att kommunen tar största möjliga hänsyn, för att minimera störningar, för oss och för övriga stugområden på Östra stranden.

Styrelsen för Fritidsområdet Måsen Ekonomisk Förening

LÄS OCKSÅ: Stugägare överklagar Södra infartens nästa etapp

LÄS OCKSÅ: Boende i stugområde vill ha högre och fler bullerskydd