Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Fredrik Sandberg/TT
Bild: Fredrik Sandberg/TT

Vi försöker hitta en konsistens som de flesta är nöjda med

Tack för ditt inlägg! Måltidsservice håller med om att maten ska vara en njutning och vi tycker liksom du, att maten är mycket viktig för våra äldre.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik. Apropå insändaren ”Maten ska vara en njutning för de äldre”, 6/11.

Vi tar gärna emot synpunkter kring vår mat. På matförpackningen finns våra kontaktuppgifter så du är välkommen att kontakta oss!

Varje år svarar våra matdistributionskunder på en enkät med bland annat frågan ”Tycker du att maten smakar bra?”. De senaste två åren har 93 procent av kunderna svarat ”Ja, alltid” eller ”Ja, oftast”.

Vi brukar dock få en del synpunkter kring grönsakerna. Några vill ha dem mer kokta och andra vill ha dem mindre kokta. Vi har försökt att hitta en konsistens på grönsakerna, som de flesta av våra kunder är nöjda med. Vårt arbete kräver att vi ständigt omprövar och utvecklar våra rutiner efter våra kunders synpunkter. Vi kommer att jobba vidare med att försöka att få ”rätt” konsistens på grönsakerna.

Vänliga hälsningar,

Richard Asplund

tf verksamhetschef måltidsservice, Halmstads kommun