Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ann-Charlott Mankell (HFH). Bild: Jari Välitalo
Ann-Charlott Mankell (HFH). Bild: Jari Välitalo

Vad hände med Hjärta för Halmstad?

Jag bara undrar var är de nu? Har partiet något som helst inflytande i kommunpolitiken framöver?

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Det skrevs mycket i HP om partiet Hjärta för Halmstad och partiets frontkvinna Ann-Charlott Mankell före valet. Deras åsikter lät mycket vettiga och intressanta. Jag röstade faktiskt på dem. Jag minns inte hur många röster de fick, men var det inte fler än exempelvis Liberalerna?

Jag bara undrar, var är de nu? Har partiet något som helst inflytande i kommunpolitiken framöver? Kan de påverka något inom hemvårdsförvaltningen? Där behandlas ju frågor som är viktiga för partiet och som gjorde att jag röstade på dem.

Det blev bara så tyst om och från partiet tycker jag. Blev min röst en bortkastad röst?

Undrande väljare

Svar direkt

Mitt varmaste tack för Din röst på Hjärta för Halmstad. Alla röster är betydelsefulla och jag och mitt parti är mycket glada och stolta över att så många Halmstadsbor valt att rösta på oss.

I samband med eftervalsarbetet så sker olika valtekniska samarbeten över partigränserna. Detta görs för att få så många platser i nämnder/styrelser, och så mycket inflytande som möjligt.

Hjärta för Halmstad har platser i kommunfullmäktige, hemvårdsnämnden, socialnämnden, barn- och utbildningsnämnden, utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden samt teknik- och fastighetsnämnden.

Hjärta för Halmstad kommer att driva de frågor som vi gått till val på, lita på det!

Ann-Charlott Mankell

Hjärta för Halmstad

LÄS OCKSÅ: Oppositionen kritiserar ”Ansvar för Halmstads” budget

LÄS OCKSÅ: Stefan Pålsson (S) avslöjar hur spelet om den politiska makten avgjordes

LÄS OCKSÅ: Fem oppositionspartier går samman för att få majoritet