Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Vänstermedia och Greta vinklar klimatfrågan

Att påstå att jag avfärdar alla larm visar bara hur yvigt vissa ser på sanningen. Att boken ”Tyst vår” skulle vara 1900-talets viktigaste bok får nog stå för dig.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Svar till ”Falskt om alarmisterna”, 7/5

DDT-förbudet har drabbat cirka en miljard människor som dött av malaria, för att man totalförbjöd istället för att reglera användningen under en avvecklingstid.

Tror man att en tonårsflicka med en psykisk funktionsnedsättning ger röst åt vetenskapen, då misskrediterar du forskarna. Denna flicka är en produkt av en PR-byrå ägd av Ingemar Rentzhog, påhejad av klimatgrupper som till exempel Centerns lobbygrupp ”Forbes”, och av vänstermedia som fyller tidningar och tv med vinklade larmrapporter.

Men som med sagan om ”kejsarens nya kläder” så ropar vi klimatsansade personer unisont ”titta hon har ju inga kläder”.

Välkommen till verkligheten, Anders. Isbjörnarna ökar i antal, havsnivån stiger normalt enligt forskare på svenska universitet, extremväder minskar enligt statistiken, det enda som ökar är medias rapporteringar, för det är en överlevnadsfråga för dem att skapa rubriker så att miljövänstern kan överleva.

Håkan Bengtsson