Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Getingeskolan Bild: Jari Välitalo
Getingeskolan Bild: Jari Välitalo

Ut med paviljongerna på Getingeskolan

Getingeskolans högstadium är det värsta som finns.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

I paviljongerna så är det trams och spring och väldigt trångt. Jag vill att det ska vara en vanlig skola med vanliga klassrum och inga paviljonger. Jag vill ha en skola där man kan röra sig med mycket plats och få vara ifred. När jag var yngre så gick mina bröder inte i paviljonger men nu när jag är i högstadiet så ska jag göra det i flera år. De säger att paviljonger ska vara i en kort tid men detta har varit har i över tre år.

Jag tycker att någon borde fixa den gamla skolan som det var förr. Jag orkar inte med det höga ljudet i paviljongerna när jag bara är i en av fyra. Kan inte ni i Halland hjälpa mig med detta hjälpa mig med att ta bort de flesta paviljongerna i Halland. Det här är orättvist att den gamla skolan har varit här i år men ska få mögel tre år innan jag ska hit!

Men så kommer jag på: varför fixar man inte det, varför har man bara tagit bort det? Varför har man inte fixat den gamla skolan och varför så måste jag och mina vänner gå i paviljonger men inte de yngre? Varför måste livet vara så här orättvist?

Skärp er bygg riktiga skolor! Låt oss slippa trånga paviljonger!

Paviljonghataren