Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Ungdomar visar inte respekt för kunder i riskgruppen

Vi som har en regering som litar på oss, borde skämmas.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Jag blev arg i kväll när jag skulle handla sent på Ica Maxi Flygstaden. Trots att jag var på rätt sida och på fina Maxi, verkade ungdomarna där inte kunna läsa.

Vi har fortfarande en pandemi i Sverige! En del äldre vill självklart inte handla mellan klockan 06-08 utan på kvällen mellan klockan 22-23. Där är massor av ungdomar som inte flyttar sig och står i klungor, så att kundvärden hela tiden får avbryta sitt jobb för att skicka ut dem och då har de mage att argumentera.

Troligtvis har ingen av dem äldre släktingar eller vågar prata hemma vid matborden om vad som händer med de äldre innan man dör i covid-19.

Det är inte konstigt att världen tycker att svenskarna är galna. Ingen respekt för den äldre generationen. Vi som har en regering som litar på oss, utan polisvåld, borde skämmas.

Kämpa på ni äldre som vill eller måste handla själva trots risken att få covid-19. Jag vill inte heller bli sjuk och smitta mina älskade kunder!

Arg undersköterska i äldrevården.