Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: FREDRIK SANDBERG / TT
Bild: FREDRIK SANDBERG / TT

Tv-programmet gjorde mig förfärad

Blev helt förfärad då jag för tre-fyra dagar sedan klockan 17.50, satte på tv:n för att som vanligt se Rapport klockan 18.00.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Det var könsord blandat med grova svordomar hela tiden! Kollade sedan vad programmet hette, det var "Släng dig i brunnen". Kallades humorprogram? Har svenska folket verkligen så dålig smak och komikerna så lite och så fantasilös humor? Dessutom tidpunkten för programmet, då många barn tittar på teve för föräldrarna lagar middag! Inte alls konstigt om barnen i skolan sedan kallar lärarna väldigt grova, fula saker.

Var SD får röster och anhängare i från förstår jag efter detta, plus "menstavlan" och den "stora blå penisen" på Drottninggatan i Stockholm. De var då de enda som reagerade, övriga partier talade om den fria konsten, yttrandefrihet samt det fria ordet.

Hoppas HP genom min insändare visar prov på yttrandefrihet och det fria ordets betydelse. Vill gärna ha i gång debatt om detta!

Besviken o upprörd kulturarbetare