Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Till dig som stal elskotern

Jag vet inte ens om du som tog min sons skoter vid Slättevis fotbollsplan ens tänker en tanke på att det du har gjort är fel. Att det faktiskt inte är okey att ta en annan persons saker.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Till dig som stal min 12-årige sons elskoter kick vid Slättevis fotbollsplan i Kvibille måndagen den 31 augusti. Jag skulle vilja skicka med dig några ord som du kan tänka på när du åker på min sons elskoter.

Den som stal elskotern bör fundera, och lämna tilbaka den, tycker ägarens mamma. Bild: Johan Nilsson/TT
Den som stal elskotern bör fundera, och lämna tilbaka den, tycker ägarens mamma. Bild: Johan Nilsson/TT

Min son är 12-år och han försöker göra rätt val varje dag som att gå till skolan, göra sina läxor, vara snäll och trevlig, respektera andra för den de är och respektera andras saker. Att göra rätt val kan var kämpigt ibland men det berättigar inte till att bara ta en annans persons ägodelar.

Min son har samlat ihop sina sparpengar, månadspengar, födelsedagspengar och julklappspengar för att kunna köpa skotern som han så gärna ville ha. Han var så glad, nöjd och stolt över sin skoter och nu är den glädjen borta, den är stulen ifrån honom.

Jag vet inte ens om du som tog min sons skoter ens tänker en tanke på att det du har gjort är fel. Att det faktiskt inte är okey att ta en annan persons saker. Du kanske inte ens tänker på att din handling har gjort en pojke besviken och ledsen. Det får mig att undrar vad som gick så fel för dig? Det kanske bara var just den här kvällen som du tappade bort din etik och moral?

Jag hoppas och tror att ditt samvete leder dig rätt och att du lämnar skotern tillbaka på den plats där du tog den.

Maria

mamma till bestulen 12-åring