Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Tänk om, gör rätt!

Beträffande den följetong som pågått en längre tid i media angående eventuella förändringar inom den LSS-verksamhet som bedrivs i Halmstad kommun (Gruppboende och Daglig verksamhet) kan man konstatera att avsaknad av insikt och empati är en bristvara hos styrande i Halmstad kommun.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

En bra sammanfattning om befintliga verksamheter är de två insändare i HP den 23 februari. Där framgår hur man skapar tillit och relationer mellan brukare och personal.

Ni på kommunen ska vara stolta och aktsamma över den fina kompetens och det engagemang som personalen besitter. Vem skulle bättre kunna bevaka och tillvarata brukarnas behov än denna fantastiska personal.

Att ekonomin har betydelse är känt men det är ett argument som man tar till när man känner sig pressad. Dra er i stället till minnes vad ni sa inför den valperiod som vi nu är halvvägs i. Då var det vackra löften om er förträfflighet och omtanke om de mest svaga och sårbara människorna. Nu låter det som att ni lovar runt och håller tunt.

Må sunt förnuft besegra er prestige!

Göte H-son

LÄS MER: Ska brukarna få stå för notan?

LÄS MER: Det handlar om relationer - inte om stöd vid dusch

LÄS MER: Vi behöver tillsammans finna lösningar utifrån flera perspektiv