Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Svårt att sätta ord på tacksamheten

Min uppskattning för alla er som dagligen gör dessa insatser vet jag inte riktigt hur jag ska visa.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

I princip varje dag läsa kan vi läsa om brister och missförhållanden inom vården. Varje brist och missförhållande är givetvis ett misslyckande som för den enskilda människan kan få förödande konsekvenser.

Men det finns även vård som fungerar över all förväntan. Den vården hör vi sällan talas om. För att tacka all fantastisk personal som tog hand om mig på Halmstad sjukhus tisdagen den 27 april, vill jag skriva detta och hoppas att så många som möjligt läser det.

Hela helgen tillbringades i horisontalt läge med stora smärtor där solen inte lyser.

Efter transport till akuten möts jag av ett helt gäng fantastiska människor. Sköterska Frida, läkare Karl, läkarstudent Malin, läkare Lene, transportör Daniel sen börjar det bli svårt med namnen. Ulf på SOS kommer jag också ihåg.

Klockan tio på förmiddagen blir jag inrullad på akutmottagningen, oförmögen att gå på grund av smärta. Klockan sju på kvällen promenerar jag för egen maskin ut från sjukhuset, utan smärta. Det får man väl ändå säga är fantastiskt.

Personligen är jag så tacksam att det egentligen inte går att sätta ord på. Min uppskattning för alla er som dagligen gör dessa insatser vet jag inte riktigt hur jag ska visa. Munskydden är ju väldigt tråkiga när man inte får se allas ansikten, men det är ju som det är.

Hoppas alla inblandade tar till sig av berömmet, för det är ni värda, även om jag misslyckades med att komma ihåg era namn. Jag försökte men nådde inte ända fram.

Med denna erfarenhet i bagaget kan jag konstatera att om jag visste att våra gemensamma medel användes till verksamheter som jag ovan har beskrivit skulle jag känna mig lugn.

Tyvärr ser inte verkligheten ut så.

All heder åt er som utför dessa arbeten på Halmstad sjukhus. Jag är djupt tacksam.

Den skäggige gubben

Thomas Flystam