Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

 Bild: TT/arkiv
Bild: TT/arkiv

Steppa upp nu HFAB

HFAB gör om och gör rätt! Den feghet HFAB visar i fråga om altanerna i sina egna områden är pinsam.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Ni har själva en gång i tiden gett ert medgivande till utbyggnaden jag har. Men sen har tiden gått och ni har bytt ut folk på höga positioner! Och helt plötsligt ska då detta rättfärdiga att jag som bott kvar i min lägenhet under många år inte längre kan lita på ert tidigare löfte till mig!? Jag har gjort allt rätt, bett om lov och hållt min altan i fint skick. Men nu ska ansvaret att riva uteplatsen som ni godkänt helt plötsligt vara mitt. Att ni kommit framtill att era regler varit för slapphänta ska väl ändå inte jag straffas för! Så HFAB steppa nu upp och ta ert ansvar om ert korkade beslut om rivning kvarstår. Hur motiverar ni att hyresgäster som inte ens har byggt altanen i lägenheterna dem flyttar in i ska stå med ansvaret att riva nått som redan fanns på plats?

Nej! HFAB skärpning! Om ni vill ha bort altanerna måste ni väl ändå själva ta ansvar för att de rivs vid avflyttning, annars framstår ni återigen som företaget vilket inte står för sitt ord!

/Hyresgäst sen många år

LÄS MER: Hyresgäster protesterar mot rivning av uteplatser

LÄS MER: Lös det - på min fasters vis