Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Rastdags, men vad står på programmet? Bild: FREDRIK SANDBERG / TT
Rastdags, men vad står på programmet? Bild: FREDRIK SANDBERG / TT

Skolgården har sett likadan ut i 25 år nu

Vi behöver en bättre skolgård på Vallåsskolan! Alla elever är inne för att de inte vet var de ska göra. Skolgården har sett likadan ut i 25 år. Den ser likadan ut sen min pappa gick på Vallåsskolan.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Lärarna säger att man får hemringning om man inte går ut, men de säger aldrig vad man ska göra ute. Det har pratats om att bygga om skolgården i flera år men ingenting har hänt. Det kan inte vara så svårt att det ska ta flera år. De flesta barn vill ha en bättre fotbollsplan, just nu så spelar vi på grus medan de på andra skolgårdar spelar på konstgräs. På högstadiet så finns det bara några trä- och stenbänkar.

Det de har sagt varför de inte kunnat fixat det, är att de inte har pengar till det. Detta håller jag inte med om, det finns pengar men det gäller att prioritera rätt. Vi har röstat demokratiskt på ett parti där vi betalar skatt. Ska barnens fritid styras av pengar. Det kan inte vara så svårt att bygga en bra skolgård till barn!

lekande barn