Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Ska vi förbli Sveriges sommarstad nummer ett, eller?

En kompis till mig ifrågasatte om verandan på gamla brandstationen var bättre eller sämre för 40 år sedan? Enligt mitt tycke - sämre! Nu är den vackrare med Bulls än för 40 år sedan!

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Dessutom har "Bullen" ett syfte med trevlig restaurangverksamhet. Tror till och med att verandan har fått arkitekturpris. Hur kan man ge ett tillfälligt bygglov om nu fasaden är så viktig? Antingen får man väl bygglov eller inte bygglov? Och hur kan det komma sig att bilar fick börja parkera på Lilla Torg - en så "kulturhistorisk"plats? Begriper ingenting?

Och så hänvisar politikerna till att Bulls ligger på Lilla Torg. Men Bulls ligger inte på Lilla Torg utan på Bankgatan! Men vår länsstyrelse och byggnadsnämnd i stan är på G att göra om Halmstad till Lesjöfors 2 - en spökstad! Om tre år kommer väl zombies gå igenom staden!

Det saknas handlingskraft hos politikerna i Halmstad. Om man är lyhörd för vad Halmstadborna vill så gäller följande: Behåll Bulls! Riv Bastionen och öppna emot parken! Fixa ett kallbadhus! Åtgärda bilkaoset på Flygstaden! Bygg en bro till för biltrafik över Nissan! Utöka Grötvik - Prins Bertilsleden - Tylösand - Frösakull med strandpromenad med kaféer, pizzerior, fikaställen på sommartider etcetera för att få i gång verksamheten.

Men våra kommunpolitiker är för fega och för tråkiga för att få igång en ruljans. Vi skryter om att vi är cykelstaden nummer ett i Sverige, men underhållet är bedrövligt på sina håll! Detta är vad Halmstadborna vill ha! Lyssna och ta in!

Politikerna är motvalls kärringar till det mesta för att det är principen och lagen som gäller. Man kan tro att det är länsstyrelsen i forna Sovjetunionen som har fått makten i vår stad. Nej, här krävs ett enormt krafttag på många punkter omgående för att rubriken till min inlaga ska få genomslagskraft.

Gert