Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Roger Larsson
Bild: Roger Larsson

Ska bli spännande att se resultatet i city

Under mitt yrkesverksamma liv har jag ofta arbetat och medverkat i problemlösningsgrupper. Därför brukar jag ofta följa sådana grupper efter min pensionering.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

En grupp som jag följt under senare år är den grupp som skall försöka lösa problemet med Halmstad city. Två av parterna skulle mycket väl kunna bidra med lösningar, det är Halmstads kommun och Fastighetsägarna. Men vad gör dessa parter? En sak är klar, hyrorna är alldeles för höga. Det har jag fått bekräftat av bekanta inom branschen. Vad jag förstår så är det en utopi att tro att Fastighetsägarföreningen skulle vara intresserad av att sänka dessa.

En av de andra parterna nämligen Halmstads kommun skulle kunna underlätta tillgängligheten i City. Men vad gör man? Sparar in på parkeringsplatser och höjer parkeringsavgiften väsentligt. Nu ska man satsa på Stora Torg. Vad tror ni det blir av detta? Vem skall man lyssna på? Vilka orter i Sverige har lyckats med detta? Skall bli spännande att se resultatet.

Lars Broman

LÄS MER: Det vill Halmstadborna förändra med Stora torg

LÄS MER: Stora torg har engagerat i hundra år – nu är det dags igen