Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

SD – samma budskap idag som för 30 år sedan

När ska partiet avslöjas av väljarkåren?

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Sverigedemokraterna har i dag samma budskap som när partiet bildades. I partiorganet SD-Kuriren nr 21 från 1993 går det att läsa: ”Mass­invandringen håller på att fullständigt slå sönder vår en gång trygga, harmoniska tillvaro, vårt folkhem.”

26 år senare, i en debattartikel i Aftonbladet i november 2019, upprepar SD:s partiledare Åkesson: ”Mass­invandringen har slagit sönder nationen.” Samma budskap sprids även i lokala insändare av olika så kal­lade ”Sverigevänner” där invandringen beskylls för än det ena än det andra.

Utan invandring skulle Sverige gå under som nation, tvärt emot vad Åkesson och hans så kallade ”Sverigevänner” predikar. 57 procent av alla städerskor och städare är utrikes födda. 48 procent av alla buss- och spårvagnsförare är utrikes födda. 39 procent av alla restaurang- och köksbiträden är utrikes födda. För att inte tala om alla utrikes födda som arbetar inom sjukvården och äldreomsorgen.

Genom åren har SD:s propagandamaskin malt på med sin ondska, sina lögner och sitt hat mot invandrare och invandringen. Det har banat väg ända in i riksdagen och gett sympatier från fler än 20 procent av våra väljare.

När ska partiet avslöjas av väljarkåren?

Trött på SD