Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

SD har en bred politik

Vi sverigedemokrater vill ha ett tryggt samhälle som värnar om vårt lands egna befolkning i första hand.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik. Svar till ”BK”, 30/12-19.

Sedan Reinfeldts "öppna era hjärtan" har en oansvarig migrationspolitik förts, en massförflyttning av människor. Samtidigt som i princip inga krav har krävts för att man ska få erhålla bidrag från Sverige, även till andra länder. De senare ett alltmer tilltagande problem, som dränerar statskassan. De generösa bidragen utan prestationskrav har lockat människor att riskera sina liv för ett bättre liv i Sverige, det har också lockat många kriminella. Vi vet i dag inte ens hur stor andel av befolkningen som lever under jord och försörjer sig svart. Vi välkomnar IS terrorister med öppna armar, och äter pizza med våra värsta brottslingar.

SD har hela tiden varit tydliga med att det inte är invandrarna som bär skulden utan den förda politiken.

Massinvandring och välfärd går helt enkelt inte ihop. Vi har en sjukvård i världsklass, men vårdköerna gör ändå att många dör i väntan på vård. Vi vill hjälpa fler människor samtidigt som vi satsar mer pengar på välfärden. Detsamma gäller miljöpolitiken, där vi gör mest nytta i andra länder än Sverige. Politik handlar just om att prioritera resurser. En fin slogan är just bara en fin slogan, det är substansen bakom som är viktigast för väljarna. SD styr nu i fem svenska kommuner, vattnet rinner fortfarande i kranen, folk går till jobbet, allt rullar på som vanligt men med några viktiga skillnader. Vi prioriterar kommunens egna medborgare framför mer påtvingad invandring.

SD beslutade på landsdagarna 2019 att ställa sig bakom nuvarande abortlagstiftning och att tillåta samkönade adoptioner. Insändarskribenten uppmanar läsarna att lyfta blicken från invandringsfrågan och tänka ett steg längre. Det vill vi mena att en stor del av svenska folket redan gjort, SD har en bred politik som sträcker sig långt bortom invandringsfrågan, som tar ansvar för hela samhället och invånarna i det.

Stina Isaksson

SD Hylte

Sara-Lena Bjälkö

SD Falkenberg

Fabio Ishaq

SD Halmstad

Thomas Lövenbo

SD Laholm

Andreas Havasi

SD Varberg

Carita Boulwén

SD Kungsbacka