Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Så skapar man ett framgångsrikt team

Jag har följt reportagen om HBK:s och andra sporters framgångar och motgångar under årens lopp och är väldigt fundersam hur både supportrar och journalister agerar.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

När det gäller fotbollen så verkar det som om man förväntar sig underverk så fort man köper eller säljer spelare eller om någon dyr spelare blir skadad. Om man tittar på fotbollen så är detta ett lagspel, som bygger på att man är ett team som har harmoni tillsammans. HBK är ett fotbollslag som inte är världsstjärnor men ändå människor som försöker att vinna. Tyvärr så finns det en ekonomisk press på HBK som tynger laget. De som är missnöjda med resultaten som HBK gör är oftast staketspelare som anser att de vet bättre än tränare och spelare. HBK har fått en ny tränare som skall försöka bygga upp laget på nytt för att spelharmonin skall återkomma. Ett framgångsrikt team skapar man tillsammans och med medkänsla.

Jan Claesson

aktiv Socialdemokrat