Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Rådhuset i Halmstad. Bild: Lina Salomonsson
Rådhuset i Halmstad. Bild: Lina Salomonsson

Politiken verkar mer och mer bli ett sätt att "stärka sitt varumärke"

Jag upplever att politiken mer och mer verkar ha blivit ett sätt att "stärka sitt varumärke", för att sedan vandra vidare i stället för att lösa de uppgifter man fått av medborgarna.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Tack vare skicklig undersökande journalistik och ett mycket starkt beslut av Ann-Charlott Mankell att lägga korten på bordet, ligger nu hela "fulspelet" öppet för oss alla. Avslöjandena visar att dessa politiker, Jonas Bergman (M) och Carl-Johan Berthilsson (M) inte framstår som trovärdiga och därmed inte värda vårt förtroende.

Jag upplever att politiken mer och mer verkar ha blivit ett sätt att "stärka sitt varumärke", för att sedan vandra vidare i stället för att lösa de uppgifter man fått av medborgarna. Det ska bli spännande att se var Jenny Axelsson (C) och Jonas Bergman hamnar när de avgått?

Kommuner driver vissa verksamheter i bolagsform. Det finns två skäl, båda tvivelaktiga. Att upphäva offentlighetsprincipen för att hindra insyn för privatpersoner/media och skatteplanera mot den egna nationalstaten.

Om vi sen tittar på den aktuelle tjänstepersonen, Mattias Rossköld, så den enda "merit" som jag tycker mig se hos honom att han verkar ha gått i "Dan Eliassons berömda skola", så då är det väl dags att vandra vidare.

Björn Siöström

LÄS MER: Så fick hemtjänstchefen Jennie Vidal bära hundhuvudet

LÄS MER: Insinuationer får starka chefer som sparkats att se rött

LÄS MER: ”Han berättade att Rossköld och Berthilsson tryckte på”

LÄS MER: Ann-Charlott Mankell (M) hoppar av i protest mot ”fulspel” kring sparkade kvinnor

LÄS MER: ”Alla chefer som fått sluta vet varför”