Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ompröva Örjans vall som kontantfri arena

Nu när många positiva bitar börjar falla på plats för HBK igen, så undrar jag om inte en sak till bör prövas.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Det gäller Örjans vall som kontantfri arena. Har det utvärderats något sen det infördes för lite drygt ett år sen? Jag har ju egentligen ingen statistik på om publiksiffrorna har minskat eller inte, men det känns så. Om det nu beror på minskade sportsliga framgångar eller krånglet som det innebär tycker jag med kort och swish.

Jag, och jag känner flera andra som är HBK:are som inte bor i Halmstad, tycker det är onödigt krångligt. Om man nu av någon anledning fortfarande föredrar att använda svenska riksbankens sedlar som jag gör, så måste jag som bor tre mil från Halmstad först åka in till kansliet eller turistbyrån nere i stan för att köpa biljetter. Jobbigt tycker jag.

Hur många procent var det som betalade med pengar innan Örjans vall blev en kontantfri arena? Med tanke på nuvarande publiksnitt så kan det inte ha varit alltför betungande att hantera den servicen till supportrar. Som skäl angavs dyr hantering av kontanter och rånriskerna. Har det verkligen förekommit några rån i kioskerna eller i biljettluckorna under matcherna när det finns vakter och poliser på och runt arenan? Tycker ni skall tänka om.

Anders Nilsson