Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Ologiskt agerande av Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är inte ett dugg bättre än Försäkringskassan! De använder sin makt till att straffa, plåga och bryta ner arbetslösa, bland annat genom att tvinga arbetslösa med funktionsnedsättningar till åtgärder/anvisningar/jobb som inte är lämpliga.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Om du ifrågasätter påminns du om att det är frivilligt att vara inskriven på Arbetsförmedlingen, med andra ord ”passar inte galoscherna” så blir du utan a-kassa och/eller aktivitetsstöd.

Man blir tvingad att gå till en arbetsplats där man vet att man inte kommer kunna utföra arbetsuppgifter på grund av funktionsnedsättningar. På arbetsplatsen väntar förväntansfulla medarbetare på förstärkning, och blir självklart besvikna när man talar om att man har begränsningar. Detta skapar dålig stämning från början, man blir ifrågasatt för sina funktionsnedsättningar. Man känner sig utanför, nedtryckt och mår självklart mycket dåligt i situationen. Men Arbetsförmedlingen bryr sig inte.

Samtidigt vet man att det finns arbetslösa utan funktionsnedsättningar som skulle ta detta jobbet med glädje vilken dag som helst, men se det går inte. Det finns ingen logik i Arbetsförmedlingens agerande, men vad gör det, det är ju bara arbetslösa som det egentligen borde vara skottpengar på.

Arbetslös=Värdelös