Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

ny belysning Norre katt Stormen Gorm  skogsskador Bild: Jari Välitalo
ny belysning Norre katt Stormen Gorm skogsskador Bild: Jari Välitalo

Norre katt är super men fler bänkar behövs

Jag vill ge en eloge till Kommunens Tjänstemän, i synnerhet Sofia Warpman, samt ni politiker.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Vi bor med utsikt över Norre Katts Park. Jag vill ge en eloge till Kommunens Tjänstemän, i synnerhet Sofia Warpman, samt ni politiker. Det ni gjort i parken uppskattas mycket, framförallt lekparken. Från "Invigningen" till idag, har det varit mycket folk på lekplatsen. Alla håller avstånd och bra sysselsättning ute i coronatider. Det syns hur uppskattad lekplatsen är. Kan ni göra en likadan anläggning vid Österskans ihop med en scen och sittplatser. Byt ut det mot ett "planerat?" hotell. Jag tror det skulle uppskattas av flera, även turister, och en sådan anläggning skulle bli drag kraft till centrum.

Beträffande Norre Katt skulle jag önska att det fanns mer bänkar med bord. Det är svårt att sitta på gräset och ha pick nick när jag kommit upp till ålder av en riskgrupp. Ytterligare ett önskemål. Markera en Boule Bana med ett snöre på en lämplig plats. exempelvis intill den badande damen.

B.T A Andersson