Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Insändaren reagerar på att ex-kommunråden lagt sig i flygplatsdebatten. Bild: Jari Välitalo
Insändaren reagerar på att ex-kommunråden lagt sig i flygplatsdebatten. Bild: Jari Välitalo

Ni har haft er möjlighet att påverka om flyget

De två för detta kommunråden som givit sig in i flygplatsdebatten har väl själva haft nytta av flyget?

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik

på insändaren "Besinna er om flygplatsen", i HP den 15 maj.

Är det inte lite magstarkt att två män, båda före detta kommunråd, representanter av båda sidor av den då gällande höger/vänster indelningen, ger sig in i debatten om flygplatsen på detta sättet?

Ni har haft alla möjligheter att påverka hur utvecklingen skett med Halmstadflygplats som förtroendevalda men valt att inte göra det, alternativt drivit frågan till där vi står idag. Sannolikt var ni då i betydligt större behov av att på ett effektivt sätt ha möjligheten att resa till Stockholm då och önskade i större omfattning möjligheter till expansion och tillväxt tillgängliga kommunikationer ger.

Att ni nu som pensionärer och (bedömt) inte nyttjare av flygplatsen eller vinnare på en expansion av näringsverksamhet i Halmstad med omnejd nu manar till besinning och eftertanke. Den besinningen och eftertanken har väl ni haft alla möjligheter att själva representera men valt att inte göra.

Själv har jag nyttjat flygplatsen både privat och tjänsterelaterat och tycker det är fantastiskt att vi kan ha en så nära kommunikation med Stockholm.

Jag bara hoppas att demagogi likt: "Vulgärargument utan förankring..." inte får för mycket gehör.

Christoffer