Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Jag skulle vilja gå så långt att jag tolkar samgåendet som att här i Halmstad är vi Svenska Mästare i Kommunal Demokrati = S, M, KD, skriver Lennart Ericsson. Bild: Roger Larsson
Jag skulle vilja gå så långt att jag tolkar samgåendet som att här i Halmstad är vi Svenska Mästare i Kommunal Demokrati = S, M, KD, skriver Lennart Ericsson. Bild: Roger Larsson

Ni har chansen att bli ett föredöme för andra

Jag skulle vilja gå så långt att jag tolkar samgåendet som att här i Halmstad är vi Svenska Mästare i Kommunal Demokrati = S,M, KD.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Jag har många gånger tidigare argumenterat för att socialdemokrater och moderater tillsammans skulle styra Sverige. Nu har det ju inte blivit så och då får jag trösta mig med att just här i Halmstad har ett äktenskap mellan S och M pålysts. Att sedan KD ska vara med i den gemensamma sänghalmen må vara hänt då de medföljer Moderaterna från tidigare äktenskap.

Jag skulle vilja gå så långt att jag tolkar samgåendet som att här i Halmstad är vi Svenska Mästare i Kommunal Demokrati = S, M, KD. Nu är det upp till bevis att man kan tycka olika men ändå få något vettigt gjort. Ni har chansen att bli ett föredöme för andra kommuner och kanske till och med för riksdagen!?

Att ta Ansvar för Halmstad med 56,3 procent av fullmäktige i ryggen borde skapa en medvind som visar sig i verklig handlingskraft. Det är bara att kavla upp ärmarna och hugga i för kung och fosterland! Vi i Halmstad förväntar oss att både kommunalpolitiken och HBK snart ska lyfta till en ny högre nivå!

Lennart Ericsson

partipolitiskt obunden

LÄS OCKSÅ: Här är 19 av Ansvar för Halmstads tänkta satsningar

LÄS OCKSÅ: Anna Fallkvist (M) om oväntade samarbetet och att släppa klubban till S

LÄS OCKSÅ: Stefan Pålsson blir kommunstyrelsens ordförande: ”Otroligt stort”

LÄS OCKSÅ: S, M och KD vill styra Halmstad tillsammans