Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Mer kameraövervakning i samhället!

Det är kanon om det sätts upp fler kameror i Halmstad.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Jag förstår inte de som är emot att gator, torg och andra offentliga platser kameraövervakas. Ökad trygghet gynnar oss alla.

Det är ganska många gånger jag inte tycker kommunen gör sitt jobb på bästa sätt, och främst i frågor som bygglov, utbyggnad av vägar och hotellplaner men nu måste jag ge Jonas Bergman (M) och hans kommunkompisar en eloge. Det är kanon om det sätts upp fler kameror i Halmstad.

Till de som pratar om att den personliga integriteten kränks så kan jag garantera er att skulle ni bli rånade eller attackerade så är det en kränkning som är enormt mycket större. Jag tror dock inte brottsligheten försvinner bara för att det sätts upp mer övervakning men den flyttar sig från de platser där vi vanligt folk vill känna oss trygga. För mig hade man gärna fått vara övervaka alla offentliga platser men jag förstår att det kostar mycket och att våra skattepengar ska räcka till annat men som sagt trygghet gynnar oss alla "hederliga" invånare.

Danne

LÄS OCKSÅ: Kommunen vill sätta upp tio kameror i stadskärnan