Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kunskapen finns hos SD

Med ordet parlamentarism som inledning ondgör sig Vitryggen över att SD inte bjudits in till en samtalsgrupp. Detta är inte riksdagens parlamentariska beredning.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik. Svar till Vitryggen, 6/9.

En parlamentarisk beredning kommer att utföras i det riksdagsutskott som bereder alla förslag som skall gå till riksdagen för debatt och beslut.

I alla riksdagens utskott så sitter det Sverigedemokrater i antal helt i förhållande till valresultatet. Så SD:s röst kommer garanterat rättvist till tals parlamentariskt. Det kan ingen stoppa.

Sen kan man ju tycka det är synd att SD inte får vara med och samtala. De borde vara mer inside initierade än alla andra i kriminalitet. Numerären SD-politiker är dubbelt så kriminella som alla andra partiers politiker tillsammans. (Källa Nyheter24.se)

Enligt bakgrundskontrollföretaget Verifiera, som har granskat tiotusentals kandidater i över 200 partier, har drygt 7 procent av SD:s kandidater blivit åtalade för ett brott de senaste tio åren.

SD:s riksdagsledamöter har över tid dömts för något av följande; grovt bokföringsbrott, skattesmitning, förtal, misshandel, stöld, häleri och våld mot tjänsteman samt narkotikabrott. Det är en andel på 7,1 procent. (Källa SVD/Verifiera)

Sune Andersson