Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Jari Välitalo

Kent har format Simstadion till den unika plats det är i dag

Arena bad – tänk om och behåll Kent Vaide

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Replik

Apropå artikeln ”Kent Vaide får inte vara kvar på Brottet”, 30/10

Fick veta att Arena bad bestämt att det ska omorganiseras på Simstadion och att Kent Vaide som arbetat där så länge man (jag) kan minnas måste lämna. Anledningen är att kommunen ska spara pengar.

Jag är såklart inte insatt i kommunens ekonomi men det måste finnas utrymme att visa att man värdesätter personers insats och att detta kan prioriteras. Kent har lagt ner sin själ på att göra simstadion till vad den är i dag – det vill säga med engagemang och kunskap format den positiva upplevelse som simstadion är för många. Han har också förvaltat ett arv från sin pappa som också ansvarade för badet.

Vi är nog många som med glädje (och fruktan) minns Arnold, Kents pappa, från den tiden då han med stort engagemang skapade ordning och trivsel för alla badande familjer. Detta gick i arv till Kent som fortsatt forma Simstadion till den unika plats den är i dag – en plats man stolt kan rekommendera till vänner och bekanta.

Bor inte längre i Halmstad men besöker simstadion varje år och då träffar jag glädjande nog ofta Kent vars stora hjärta för verksamheten alltid blir påtaglig.

Max Troell