Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Kan vi lita på Fabio Ishaq (SD) när det gäller HFAB?

Läste i HP 7/12 att Fabio Ishaq (SD) skulle stoppa borgerlighetens önskedröm att sälja ut/privatisera en stor del av HFAB:s lägenhetsbestånd.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

En av borgarnas (M,KD,C,L) gemensamma drivkrafter är ju att vi inte ska äga något tillsammans utan att det är privata enskilda intressen som ska äga och ta hem kulorna så att de kan bli ännu rikare. Varför gäller inte det också beträffande Halmstads flygplats?

När borgarna ville krama ut en högre vinstmarginal ur HFAB trodde nog Fabio Ishaq att att han stoppat det men det verkar ju som att han snubblat och lirat bort sig själv vid den omröstningen. Nu har han chansen att rehabilitera sig och vara bättre påläst så att han kan stoppa borgarnas privatiseringsiver.

Om Fabio Ishaq skulle fråga HFAB:s alla hyresgäster så tror jag inte att det är någon som vill bli utauktionerad till privata vinstintressen. Så där finns många framtida röster att hämta Fabio men då gäller det att du hänger med i svängarna när besluten tas så att du inte blir bortdribblad en gång till.

Lennart Ericsson

partipolitiskt obunden

LÄS MER: Trots S-budget får HFAB höjda vinstkrav