Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kan S verkligen sjunka längre?

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Jag är chockad över Socialdemokraternas senaste attack mot människor i social utsatthet. För handlar det inte om tiggeriförbud, så handlar det om inhumant skärpta asyllagar som bl.a. slår brutalt hårt mot åttaåriga barn som inte längre får återförenas med sina föräldrar efter flykten från krig och terror.

Jag är som sagt chockad. Men jag är inte chockad över S senaste utspel. Jag är nämligen chockad över hur jag INTE är förvånad över S längre. Jag menar - kan ni verkligen sjunka lägre? Kan ni sänka skutan ytterligare?

Ni har befäst er högerställning, agerat på ett sätt som inte längre är förenligt med demokratisk socialism och för nu ständigt en politik som alltmer jublas av blåsippor och deras lika rasistiska gelikar.

"Socialdemokrater" - varför kallas ni ens för det längre? Skäms ni inte? Det finns ju knappt en uns social demokrati kvar i er snart. Men om inte ni skäms, så gör i alla fall jag det - för er.

Kim Ljungcrantz (V),

Vänsterpartiet i Halmstad