Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Jag har fått nog

Att leda ett land handlar om förtroende. Hur kan man ha förtroende för Löfven en statsminister som aldrig levererar.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Han har gått till val på att Sverige skulle ha EU:s lägsta arbetslöshet misslyckades totalt. Nästa gång gick han till val på han skulle korta vårdköerna, ett nytt misslyckande vårdköerna blev längre. Senaste valet skulle han fixa migrationen och gängkriminaliteten och där har han också misslyckats. Löfvens regering skulle skydda dom gamla mot pandemin, ytterligare ett misslyckande .

Löfven försöker nu slingra sig undan Coronakommissionens svidande kritik.

Hur många till måste dö i pandemin innan Löfven inser att han inte klarar av sitt jobb som statsminister.

Han har fullt förtroende för folkhälsomyndigheten vilket är ju märkligt efter deras misslyckande. Tegnell sa i våras att vi några veckor från flockimmunitet sen ändrade han sig och sa att dröjer ett tag till. Mig veterligen finns det inget land i hela världen som är på väg att flockimmunitet. Jag har inte sett någon vettig förklaring från Tegnell var han fick detta ifrån. Största misslyckandet är ju ändå FHM prognos inför hösten pandemi utveckling, hur kan FHM missat scenariot att vi kunde få en andra våg av smitta. Hur kan det vara att Sverige är nästan ensamma i världen om att inte på något sätt rekommendera användandet av munskydd.

Jag kan bara konstatera att jag har fullständigt tappat förtroendet för nuvarande regering och Folkhälsomyndigheten.

Gubben på berget