Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

bevattningsförbud
bevattningsförbud

Jag bestämmer vad jag gör med vattnet

Jag vill att kommunen tillsätter en utredning varför LBVA inte kan leva upp till sina åtagande gentemot oss invånare.
Replik.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Svar till Mattias Hultin, Laholmsbuktens VA, 9/6.

För mig som abonnent hos Laholmsbuktens VA (LBVA) så här LBVA en uppgift och det är att tillse att jag har vatten (inte bara den liter jag dricker, så kallat dricksvatten) utan även vatten till allt annat. Detta andra är inte lyxkonsumtion utan det är sådant jag vill göra utan att LBVA med Mattias Hultin har synpunkter och hotar med bevattningsförbud dagligen i stort sett.

Är det så att ni inte kan ta fram vatten till oss som bor i området så får ju kommunen stoppa all expansion av lägenheter, villor, hotell med mera, eftersom ni varje sommar blir lika överraskade över att vi kanske får 150 000 - 200 000 fler personer som kommer hit.

Att då säga att trädgården som jag älskar kan vissna ner, att det är normalt, är inte något du skall ha synpunkter på. Jag vill att kommunen tillsätter en utredning varför inte LBVA kan leva upp till sina åtagande gentemot oss invånare.

Sedan verkar det som ni som inte är ute på fältet hos LBVA använder uttryck som dricksvatten, lyxkonsumtion, nya lösningar och besparingar som om ni har varit på något mantraläger. Riktigt otäckt.

Har ni inga andra lösningar (dubbla vattenledningar eller vad ni menar) så vill jag att ni gör en sak för mig. Ta fram vatten i ett av världens vattenrikaste länder.

Jag bestämmer vad jag gör med vattnet och betalar för tjänsten, inget annat, punkt.

Uppdragsgivaren.