Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Skribenten ser gärna två kallbadhus i Halmstad. På bilden syns kallbadhuset i Varberg. Bild: Annika Karlbom
Skribenten ser gärna två kallbadhus i Halmstad. På bilden syns kallbadhuset i Varberg. Bild: Annika Karlbom

Ja tack, gärna två kallbadhus

Glöm inte bort östra sidan av vår kommun, där fler aktiviteter behövs för kommuninnevånare, men också för alla de turister som varje år söker sig hit.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren. Här kan du läsa fler insändare.

Blev snabbt vaken härom morgonen då HP hade som huvudrubrik om ett kallbadhus i Tylösand. Vad? Visst, blivande anläggning betalas och drivs av annan än kommunen, men ändå.

Kallbadhusplats är för mig, och många med mig, placering Östra stranden och visst finns minst en motion om kallbadhus på östra sidan (från Socialdemokraterna) insänd till Halmstads kommun och för behandling av kommunfullmäktige, eller? Är denna motion behandlad? Om detta senare nämns i reportaget inte ett ord eller hur går tankarna och därmed besluten? Positivt om man kommit/kommer fram till två kallbadhus.

Dessutom finns ju erfarenhet från tidigare, då det fanns ett kallbadhus på östra sidan. Då man, som undertecknad, är uppväxt på Nyhem och med Östra stranden som ”fritidsgård” hela barn- och ungdomstiden, blir en annan plats för uppförande av ett kallbadhus än på Östra Stranden en smula malplacerat.

Ja tack, gärna två kallbadhus, men glöm inte bort östra sidan av vår kommun, där fler aktiviteter behövs för kommuninnevånare, men också för alla de turister som varje år söker sig hit. Miljömässigt tänker jag och fortsatt tänk: östra sidans boende ska väl inte behöva åka genom hela staden för att få sig ett bad i ett kallbadhus eller är inte miljön viktig i en sådan här fråga?

Anna-Greta Bengtsson

LÄS OCKSÅ: Vi hade gärna sett en annan placering av kallbadhuset

LÄS OCKSÅ: Hotel Tylösand välkomnar kallbadhuset – men placering viktig

LÄS OCKSÅ: Skarpt förslag om nytt kallbadhus i Tylösand